ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ

ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΙΒΩΤΙΑ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
 
Πολλά καινούρια μοντέλα οχημάτων είναι εξοπλισμένα με αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων και υποστηρίζονται από ειδικούς υπολογιστές που επιλέγουν το ιδανικό σημείο αλλαγής ταχύτητας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο οδηγός να μην αντιλαμβάνεται την αλλαγή στις διαφορετικές διόδους και τα οχήματα γίνονται όλο και πιο οικονομικά στην κατανάλωση.
 
Σε περίπτωση που υπάρχει μια ασαφής αίσθηση ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά με το κιβώτιο ταχυτήτων ο οδηγός πρέπει να δράσει άμεσα.
Για να αποφευχθούν περαίτερω βλάβες, είναι σημαντικό να επισκεφθεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο.
 
H ECUEXPERTS αναλαμβάνει τη διάγνωση της βλάβης, την επισκευή ή την γενική ανακατασκευή της πλακέτας αυτόματου σασμάν του αυτοκινήτου, όπως επίσης την απεγκατάσταση και την επανατοποθέτησή της.
 
Με τη βοήθεια των πιο σύγχρονων μηχανημάτων και σε συνδυασμό με το υψηλότατο επίπεδο κατάρτισης και γνώσης των τεχνικών μας και του προηγμένου εξοπλισμού διαθέτουμε,  η ECUEXPERTS πρωτοπορεί στην επισκευή ή την αντικατάσταση της πλακέτας αυτομάτου σασμάν του αυτοκινήτου.
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΠΛΑΚΕΤΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΣΑΣΜΑΝ
 
Στην ECUEXPERTS επισκευάζουμε τις πλακέτες αυτόματου σασμάν MERCEDES A, B CLASS-ML-S CLASS-E CLASS κτλ (W168/169/245/164/221/211)
 
*Προσφέρουμε άμεσα δωρεάν ηλεκτρονικό διαγνωστικό έλεγχο με γνήσιο διαγνωστικό MERCEDES στον χώρο μας.
 
**Παρέχουμε γραπτή εγγύηση 1 χρόνο στην βλάβη που θα επισκευάσουμε.
 
***Διαθέτουμε καινούργιες πλακέτες αυτόματου σασμάν για όλα τα μοντέλα MERCEDES & παρέχουμε γραπτή εγγύηση 2 χρόνων***